NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Târg de produse agricole tradiționale, organizat pe esplanade din zona vale

Toamna bogată în roade aduce la Pașcani un târg cu produse tradiționale, numai bune de așezat în cămări. Evenimentul este intitulat ”Armonii de toamnă”, și va avea loc duminică, 10 octombrie, pe esplanade din zona vale. Este o sărbătoare a producătorilor din zona rurală . Vor fi prezenți producători de fructe, legume, plante decorative, arbuşti fructiferi, miere și produse lactate.

Cu această ocazie, proprietarii de autovehicule care parchează în mod obișnuit în zona parcării din fața blocului D12, strada Cuza Vodă, sunt rugați să-și mute mașinile.  

”Duminică, 10 octombrie 2021,se vor desfășura activitățile prilejuite de festivalul ”Armonii de Toamna”pe Esplanada din municipiul Pascani.Cu acest prilej, se interzice circulația și stationarea autovehiculelor, începand cu data de 09.10.2021,ora 17.00,în zona parcării din fața blocului D12-str.Cuza Vodă.Rugăm proprietarii autovehiculelor care parchează în mod obișnuit în această parcare, să ne sprijine în demersul nostru de eliberarea acesteia și le mulțumim pe această cale pentru înțelegere”, a precizat șeful Poliției Locale Pașcani, Vasile Avasiloaie.

 În cadrul ședinței de Consiliu Local care s-a desfășurat pe 30 septembrie, aleșii au aprobat alocarea sumei de 5.000 de lei pentru organizarea acestui eveniment. Acțiunea este organizată de Direcția pentru Agricultură Județeană Iași, Grupul de Acțiune Locală Codrii Pașcanilor, Asociația Legumicultorilor Stolniceni Prăjescu și Târgu Frumos.

  
Advertisements

Related posts

Istoricul şi semnificaţia zilei de 8 Martie. De când se serbează și când a devenit zi oficială

Redacția

Începe campania de primire a cererilor unice de plată la APIA

Redacția

Credincioșii, așteptați la slujba de pomenire pentru părintele Iustin Pârvu

Redacția
Încarcă...