NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Târg caritabil de Crăciun la Liceul ”Nicolae Iorga”

Fapte bune în prag de sărbători! Elevi și cadre didactice de la Liceul Economic Tehnologic  „Nicolae Iorga” au intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă și au organizat în cadrul școlii un târg de Crăciun, în scopuri caritabile.

Evenimentul, aflat la a III-a ediție este organizat în holul mare al unității de învățământ, în perioada 12-13 decembrie. Astăzi a avut loc deschiderea standurilor cu vânzare, unde elevii și-au valorificat talentul, ajutați de părinți și diriginți, oferta fiind variată, cu prețuri simbolice, de la produse lucrate manual, la prăjituri . La eveniment a fost prezent și Moș Crăciun, totul organizat în spiritul celei mai frumoase perioade din an.

Scopul târgului caritabil este de a dezvolta spiritul antreprenorial al elevilor, iar  banii strânși din vânzarea produselor vor fi folosiți în scopuri caritabile, ca și la edițiile precedente. Evenimentul este organizat de  clasele a V-a, a VIII-a și a XI-a. Achiziția produselor din cadrul targului o puteți face contra cost sau puteți dona produs alimentare neperisabile.

Advertisements
Loading...

Related posts

Biblioteca Municipală a primit o donație de cărți

Irina Gherasim

24 ianuarie 1859 – zi istorică marcată astăzi la Colegiul CF „Unirea”

Ema Roman

Zumba, muzică populară și ateliere de dans latino la “Miron Costin”

Redacția
Încarcă...