NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

”Tânărul pășcănean”, o nouă ediție. Bani de la primărie pentru desfășurarea evenimentului

Un eveniment educativ-cultural și de dezvoltare personală, cu tradiție, se va desfășura și anul acesta în municipiu. Pe 5 iulie va avea loc ”Tânărul Pășcănean”, ediția a V-a, la care vor participa 130 de tineri, cu vârste cuprinse între 14-22 de ani.

Coordonatorul evenimentului este preotul Dumitru Rusu, președinte al Asociației și responsabil de tineret în cadrul Protopopiatului Pașcani. În vederea desfășurării acestei ediții, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local care se va desfășura luni, 31 mai, se află un proiect de hotărâre, inițiat de viceprimarul Cristian Rățoi pentru acordarea sumei de 5.200 lei, care reprezintă masa celor 130 de participanți.

Conform Programului, evenimentul va începe la ora 8.30 cu Sfânta Liturghie. Va urma conferința ”Viața veșnică-ținta eforturilor creștinului”, susținută de PS  Damaschin Dorneanul. Apoi vor fi două sesiuni de comunicare, iar evenimentul se va încheia cu activități sportiv-educative.  

Scopul acestui eveniment este oferirea unui program educativ-cultural și de dezvoltare personală, prin intermediul jocurilor, atelierelor de lucru pentru un număr de 130 de tineri, care de cele mai multe ori provin din familii cu părinți plecați în străinătate, fără modele sau repere clare.  

  
Advertisements

Related posts

15 iunie 1889 | 129 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu. Misterul neelucidat al dispariției premature

Redacția

Timișoara a primit al treilea tramvai modernizat de Electroputere VFU Pașcani

Marius Parteni

Căruță lovită de un Mercedes SUV la Codrii Pașcanilor

Cătălin Cocoș
Încarcă...