RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Tânărul, care se afla la volanul dubei lovite de tren în comuna Șcheia, are nevoie de sânge

Constantin Stanciuc (22 de ani), din comuna Moara, are nevoie de sânge. Cine dorește să-l ajute pe acest tânăr este rugat să ia legătura cu Geta Vorobchievici pe Facebook.

Pentru a lua legătura cu Geta Vorobchievici dă click AICI.


Constantin Stanciuc este tânărul care se afla la volanul autoutilitarei marca Fiat Ducato care a fost lovită de tren în comuna Șcheia. 

  

Amintim faptul că în dimineața de 10 ianuarie 2019, pe la ora 08.00, un grav accident de circulație s-a produs pe raza comunei Șcheia. La ora 08.11, prin 112 s-a anunțat faptul că, în zona pasajului CFR din apropierea SC Angel Trans SRL din comuna Șcheia, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un tren și un microbuz și că mai multe persoane au fost rănite grav.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că șoferul Constantin Stanciuc (22 de ani), din comuna Moara, în timp ce conducea autoutilitara Fiat Ducato pe un drum comunal neclasificat din satul Șcheia, având direcția de deplasare dinspre DN 17 către localitatea Sfântu Ilie, la trecerea la nivel cu calea ferată curentă fără bariere din apropierea SC Angel Trans SRL Șcheia a intrat în coliziune cu trenul InterRegio 1833 Iași – Timișoara, care circula pe direcția Suceava – Gura Humorului. Trebuie precizat faptul că partea carosabilă a drumului comunal era acoperită cu gheață, iar în zonă existau urme de frână

În urma accidentului, Constantin Stanciuc a suferit mai multe leziuni fiind preluat de un echipaj medical de urgență SMURD și transportat la secția UPU a Spitalului Județean Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticat cu „policontuzionat prin accident feroviar, TCC minor, contuzie toracică, fractură femur drept”.

Din nefericire, fratele său, Ciprian Stanciuc (17 ani), pasager în autoutilitara Fiat Ducato, a decedat la locul accidentului.

Șoferul și mecanicul de tren au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

sursa foto: Facebook/ Costel Stanciuc

sursa articol ziardesuceava.ro

Related posts

Elevă a școlii ‘Iordache Cantacuzino” Pașcani – diploma SuperBebra pe județul Iași la Concursul International,,BEBRAS International Challenge”.

Carmen Bălăceanu

Ministrul Mediului, Tanczos Barna: Lansăm, începând cu 1 aprilie, programul „Curăţăm România”

Redacția

Mirii anului 2018 sunt aşteptaţi la Târgul de Nunţi Top Weddings din Paşcani!

Ema Roman
Încarcă...