NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânărul care a amenințat o angajată Peco cu pistolul, a fost reținut de polițiști

Tânărul care a amenințat cu pistolul angajata unei stații Peco, a fost reținut 24 de ore. Astăzi va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Autorul, în vârstă de 20 de ani, a declarat polițiștilor că înainte de comiterea faptei a fumat un joint, apoi a devenit euforic. Oamenii legii au reușit să îl identifice pe autor. Ieri  dimineață au avut loc percheziții în casa unde locuia tânărul, din comuna Strunga. Polițiștii au găsit pistolul cu care a amenințat angajata stației. Potrivit informațiilor oferite de Biroul de Presă din cadrul IPJ Iași, ar fi vorba de un pistol cu aer comprimat. După comiterea faptei tânărul a ascuns motocicleta la un prieten din județul Suceava. Și acolo au fost făcute percheziții și confiscată motocicleta și hainele.

  

 Incidentul a avut loc pe data de 4 iunie, într-o stație Peco de pe raza comunei A.I.Cuza. A parcat motocicleta lângă pompă și a cerut femeii care era de serviciu să îi facă plinul. Ulterior a intrat în incinta stației de unde a solicitat și un pachet cu țigări. Când urma să achite carburantul și țigările, tânărul s-a oferit să plătească contravaloarea în lire, motivând că nu are bani românești. Angajata i-a spus că nu poate face asta și dacă vrea poate lăsa echivalentul în lire, cu condiția ca dimineață să se întoarcă cu bani românești. Individul s-a arătat deranjat de răspuns. A scos din geacă un pistol cu care a amenințat-o pe angajata stației. Speriată, femeia a început să țipe, timp în care motociclistul a părăsit incinta, s-a urcat pe motocicletă și a demarat în trombă.

A urmat un apel la 112, după care la fața locului și-au făcut apariția mai multe echipaje de Poliție.

 

Advertisements

Related posts

Dosarul „Alina” din Pașcani, fetița găsită moartă, este cel mai vechi caz cu autor necunoscut

Redacția

Hoți voiajori din Roman prinși la Ruginoasa

Răzvan Grecu

Un barbat s-a trezit din senin cu un pumn in fata

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site