NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Tânără soţie fugită din izolare, găsită cu doi bărbaţi în mașină. Soţul sunase la 112

O tânără soție din Argeș fugită din izolare a fost găsită de polițiști în mașină, cu doi bărbați. Soțul sunase la 112 și anunțase că nevasta lui a plecat să se întâlnească cu alți bărbați.

În ziua de 4 aprilie, poliţiştii argeşeni au depistat un autoturism în care se aflau o tânără de 18 ani care avea stabilită măsura izolării la domiciliu, iar în acelaşi autoturism, împreună cu aceasta, se mai aflau doi bărbaţi de 24 şi 25 de ani. Chiar soțul tinerei a sunat la 112 să anunțe plecarea ei de acasă.

Cei doi soți se întorseseră recent dintr-o țară dizona roșie a epidemiei de coronavirus și erau în izolare obligatorie la domiciliu. Sâmbătă, tânăra a plecat cu o mașină din fața casei, iar soțul a sunat la Poliție.

Ca urmare a încălcării măsurii de izolare la domiciliu, a fost dispusă introducerea în carantină instituţionalizată faţă de tânăra care nu a respectat măsura iniţială. De asemenea, în urma verificărilor, reprezentanţii DSP Argeş au dispus şi pentru cele două persoane cu care aceasta a fost depistată, aceeaşi măsură, de introducere în carantină instituţionalizată.

Toate cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional de către poliţişti, cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei, câte 5.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor date în timpul stării de urgenţă.

OBSERVATOR

loading...
Advertisements

Related posts

Riscurile nevazute ale maidanezilor de pe strazi. Cum pot lua copiii boli parazitare (VIDEO)

Redacția

Zboruri Iaşi – Madrid, de luna viitoare. Cursa aeriană va avea două frecvenţe pe săptămână

Redacția

Oasele oștenilor care s-au luptat cu Suleiman Magnificul, aruncate de-a valma într-o groapă la Horlești

Redacția
Încarcă...