NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tânără păşcăneancă băgată la închisoare pentru înşelăciune

Judecătorii Tribunalului au pus ieri punct procesului unor escroci care erau să lase o femeie fără casă, cât timp a fost plecată în vacanţă în Italia.

 Ana Maria G. are două locuinţe, în Piaţa Unirii şi pe Străpungerea Silvestru, care au devenit ţintă pentru Delia Mihaela Timofte (22 de ani, din Paşcani), Marius Daniel Goşman (28 de ani) şi Vasilică Pascu (25 de ani). În martie 2011, ei au vândut apartamentele unor ghinionişti convinşi că discută cu proprietara. Primul a căzut în capcană ieşeanul Ionel C. Rolul proprietarei l-a jucat Timofte, care avea atât actele şi cheia apartamentului din Piaţa Unirii, cât şi o carte de identitate falsă, cu poza ei şi datele Anei Maria. Ionel C. a plătit 31.700 de euro. Timofte şi-a oprit 1.000 de euro, i-a dat 300 de euro lui Goşman, iar restul banilor a ajuns la Pascu. Cam la fel s-a procedat şi în cazul locuinţei din străpungerea Silvestru, pentru care ieşeanul Ionuţ S. a dat 50.000 de euro. Toată tărăşenia a ieşit la iveală după ce mama proprietarei a reclamat la Poliţie că apartamentul din Piaţa Unirii a fost spart. Ieri, Timofte a fost condamnată la 6 ani şi 6 luni de închisoare, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi fals privind identitatea. Goşman a primit 5 ani, iar Pascu – 6 ani.

Advertisements

 

  

sursa Evenimentul de Iasi

 

citeste si  Păşcăneancă trimisă în judecată pentru că a vândut apartamente cu acte false

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Piesa de teatru ”Servieta de doc” un real succes pe scena Casei de Cultură. Actorul pășcănean, Alexandru Apostol ne-a vorbit despre activitatea sa

Răzvan Grecu

O unitate de învățământ privată din Pașcani oferă sprijin pentru mame și copii refugiați din Ucraina

Oana Cordoneanu

Tânăr din Ruginoasa omorât în Italia. Familia cere ajutor!

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site