NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Tânăra care a sunat 3 zile ca să fie testată a fost confirmată pozitiv

Tânăra despre care „Ziarul de Iaşi” a scris zilele trecute că solicită de mai multe zile să fie testată după ce a fost contact direct al unui pacient depistat cu noul coronavirus a primit în cursul zilei de ieri rezultatul testării, acesta fiind pozitiv. 

În articolul „Ai simptome? Nu are cine să te testeze!” aceasta povestea cum timp de trei zile a încercat să ia legătura cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, a sunat la Telverde şi la numerele de telefon de pe site-ul Ministerului Sănătăţii încă din momentul în care a aflat că a intrat în contact cu o persoană infectată, însă a reuşit să fie testată abia în momentul în care a sunat la 112 acuzând dificultăţi în respiraţie pe lângă celelalte simptome existente de mai multe zile. Reprezentanţii DSP Iaşi spun că urmează să se ia legătura şi cu ceilalţi contacţi direcţi care vor fi testaţi, ancheta epidemiologică fiind în desfăşurare. 

ziarul de iasi

loading...
Advertisements

Related posts

6.500 de persoane din județ, fără medic de familie. Sunt ascunse printre dealuri și nu sunt cabinete

Redacția

Valuri de agresiuni la Spitalul de Urgență din Pașcani. O fată de 13 ani, în stare gravă, după ce a fost bătută de un grup de băieți

Ema Roman

Istoria penală a unui uriaș eșec pe bani publici: cardul de sănătate

Redacția
Încarcă...