NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Tânără bătută cu bestialitate de concubin, a ajuns să doarmă în fața Mitropoliei! Autoritățile i-au luat copilul, iar bărbatul dă nepăsător din umeri: „A luat doar două palme de la mine în ultima perioadă”

O tânără de 22 de ani din Iași, bătută cu bestialitate de concubin și alungată în stradă. Femeia a dormit timp de o săptămână în fața Mitropoliei, după ce autoritățile i-au luat copilul în vârstă de 1 an și 4 luni. Declarațiile bărbatului sunt de-a dreptul uluitoare: „O băteam fiindcă nu mă asculta”

Petronela Irina Bârzu are 22 de ani și este din comuna Miroslava, județul Iași. După mai multe acte de violență la care a supus-o concubinul său, tânăra a fost dată afară din casă. Ulterior, copilul i-a fost luat de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Iași. A dormit o săptămână în fața Mitropoliei, iar acum trăiește din mila oamenilor. Tatăl copilului, cu 14 ani mai mare decât ea, consumator de băuturi alcoolice, dă nepăsător din umeri. Femeia își caută un acoperiș deasupra capului pentru a-și putea recupera copilul.

Tânăra de 22 de ani era bătută în fiecare seară de către concubin. Bărbatul maltrata și copilul de 1 an și 4 luni

Petronela Bârzu este o fostă angajată a Casei Vânătorului din Iași. Aceasta are nevoie de ajutorul ieșenilor. Atât ea, cât și băiețelul ei de un an și 4 luni au fost bătuți cu bestialitate și amenințați cu moartea de către concubin și familia acestuia. La începutul lunii iulie, după ce a fost agresată, femeia și-a luat copilul și a fugit de acasă.

continuare pe www.bzi.ro

Advertisements

Related posts

Şoferul era în dreapta, copilul la volan. Ce au mai găsit pe şosele poliţiştii ieşeni

Redacția

Şantaj interlop: cum sunt escrocaţi de Corduneni oameni de afaceri nevinovaţi

Redacția

Prefectul Grigoraş: În Iaşi sunt pregătite 141 de paturi pentru carantină

Redacția
Încarcă...