RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tânără băgată în spital de soț după ce au băut împreună

Violenţa domestică a de­venit ceva normal, în zilele nos­tre, în condiţiile în care sărăcia şi lipsa de educaţie sunt părţi integrante în viaţa unora dintre semenii noştri. La ele se mai adaugă consumul exagerat de alcool şi avem, iată, ingredientele perfecte pentru ca protagoniştii, soţ şi soţie, să ajungă fie la spital, fie la poliţie. 

 

 Duminică 13 ianuarie femeia în vârstă de 27 de ani a ajuns la spital în stare gravă în urma bătăilor primite de la soțul ei, Vasile Cucoș în vârstă de 28 de ani. După ce au băut împreună, cei doi soți s-au luat la ceartă, iar bărbatul a început să-i aplice lovituri consoartei cu pumnii și picioarele. Medicii i-au pus victimei, Alina Cucoș, diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, fractură de piramidă nazală, contuzie toraco-abdominală,contuzie lombară stângă și etilism acut. Tânăra a fost transportată la Iași la Spitalul de Neurochirurgie. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Mogoșești-Siret: Curs de calificare gratuit pentru tineri! Subvenție de 1.800 de lei acordată fiecărui cursant

Redacția

Luna aprilie începe cu FILM la Casa de Cultură

Răzvan Grecu

CV-ul nu va mai fi pe hârtie. Vor avea șanse la angajare cei care vor putea spune totul despre ei într-un video de 60 de secunde

Redacția
Încarcă...