NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție Știrea zilei

Pașcani: Tânăr fără permis, arestat: a furat o maşină şi a condus-o zeci de kilometri, apoi a abandonat-o

Un tânăr din Ciohorăni fără permis de conducere a furat un autoturism, pe care l-a condus apoi l-a abandonat. Acesta a fost reţinut de către poliţişti, apoi arestat. 

“Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în seara de 24 martie, acesta ar fi sustras fără drept, de pe raza comunei Mirosloveşti, un autoturism, în scopul de a-l folosi pe nedrept, şi l-ar fi condus pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

Ulterior, l-ar fi abandonat pe raza comunei Cristeşti, unde a fost identificat de poliţişti. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 27 martie, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Iaşi. Ulterior, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani şi Judecătoriei Paşcani, instanţă care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

ziaruldeiasi.ro

  
Advertisements

Related posts

Rușine! Polițiștii ieșeni l-au scăpat pe un coleg găsit beat mangă la volan

Redacția

Consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, de neoprit la Paşcani

Ema Roman

Cinci tineri carbonizați în urma unui accident în Suceava. Un Audi A6 a ars ca o torță

Redacția
Încarcă...