NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr din Pașcani reținut pentru furt

Polițiștii pășcăneni au identificat un tânăr, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au identificat un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Pașcani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada 29 noiembrie – 17 decembrie a.c., acesta ar fi pătruns în locuința unui bărbat, din municipiul Pașcani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (televizoare, bijuterii, haine, etc.), cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, fiind restituit persoanei vătămate.

  

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 decembrie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 19 decembrie a.c., acesta urmează să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.

Advertisements

Related posts

Declarația pe propria răspundere. Cine trebuie să o prezinte și ce trebuie să scrie în ea

Redacția

Tineri recidiviști, reținuți din nou pentru furt. Unul dintre ei este cel care s-a urcat pe coșul de evacuare al centralei termice

Oana Cordoneanu

Amendaţi pentru că au rupt trandafiri de pe domeniul public

Ema Roman
Încarcă...