RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr din Hălăucești și-a pus capăt zilelor, printr-un live pe Facebook

Un caz șocant s-a petrecut în seara zilei de 30 ianuarie, în comuna Ion Neculce, de lângă Târgu Frumos. Un tânăr de 27 de ani și-a pus capăt zilelor, într-un live pe Facebook.

Este vorba despre un bărbat din comuna Hălăucești, care lucra la o stână. Potrivit informațiilor, care au ajuns în posesia reporterilor Actualitatea TV, tânărul a intrat live pe facebook, și a început să se plângă de faptul că nu își poate vedea fetița, pe care o avea dintr-o fostă relație.

După câteva minute, s-a urcat pe o grămadă de lemne, sub acoperișul unei construcții din scânduri, cu un ștreang legat de gât. Urmăritorii care erau pe live în acel moment, au fost îngroziți! Încercau să-l determine să renunțe la acest gest fatal.

În zadar au insistat să nu recurgă la gestul extrem, bărbatul a alunecat și a sfârșit în ștreang. Timp de alte 15 minute, corpul acestuia a atârnat sub acoperișul construcției din scânduri.

  

Cei cu care au discutat reporterii noștri, ne-au precizat că la fața locului au ajuns cunoscuți, care au oprit filmarea live. Între timp, fuseseră alertate și autoritățile.

A fost făcută sesizare în seara de 30 ianuarie. Când au ajuns la fața locului polițiștii, bărbatul era decedat. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, explică reprezentanții Biroul de Presă, din cadrul IPJ Iași.

Pentru bărbatul de 27 de ani nu s-a mai putut face nimic. Cazul este acum anchetat de autorități.

Related posts

Accident de muncă în această dimineaţă la o staţie de agregate de pe stradă Gării

Marius Parteni

Averizare din partea polițiștilor: urcatul pe vagoane este strict interzis!

Iulia Huțanu

Mama unei femei din Pașcani tâlhărită în Gara Iași de trei indivizi și băgată în spital

Redacția
Încarcă...