RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr din Cozmești dat în urmărire pentru tentativă de omor și distrugere

Update: Am fost contactați telefonic pe adresa redacției de către sora tânărului, care locuiește în Austria. Aceasta ne-a declarat că fratele ei s-a întors duminică în țară, tot din Austria, unde se afla la muncă și și-a angajat un avocat, iar acum se află la locuința sa din Cozmești. Mihai Gheorghe Amariei este implicat în scandalul din luna aprilie, când o cameră a unei locuințe din comuna Stolniceni Prăjescu a fost distrusă prin incendiere. În seara în care s-a produs incidentul,  patru persoane au achiziționat benzină de la o stație peco din Pașcani și câteva sticle. Pe un câmp de la intrarea în Stolniceni Prăjescu au pregătit patru cocktailuri molotov, pe care le-au aruncat în curtea unei familii de etnie rromă. Incidentul a avut la bază o dispută verbală iscată la o petrecere. În timpul confruntării s-ar fi împărțit pumni și pari. Sora lui Mihai Gheorghe Amariei susține că fratele său a fost doar șoferul celor implicați în scandal.

Știre inițială: Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Cozmești este dat în urmărire de autorități.  Pe numele lui Mihai Gheorghe Amariei este emis mandat de arestare preventivă. Bărbatul figurează la persoane urmărite, pe site-ul Poliției Române.

Vineri, 27 mai, Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 zile pentru comiterea infracțiuniilor de distrugere și tentativă la omor calificat.

Cine poate da informații despre această persoană poate suna la 112 sau să anunțe la cea mai apropiată unitate de Poliție.

  

Related posts

Doi bărbați cercetați de polițiștii pășcăneni, pentru braconaj piscicol

Redacția

​Amendă de la 3.000 la 50.000 lei pentru persoanele care nu declară numerar de peste 10.000 euro în vamă, începând de sâmbătă

Redacția

Florin Salam, luat de jandarmi și dus la audieri. E acuzat că a luat 5500 de euro să cânte la o nuntă, dar nu s-a mai dus

Redacția
Încarcă...