NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr dat dispărut în urmă cu 3 zile, la Suceava, găsit mort într-o pădure

Tânărul de 30 de ani, care a fost dat dispărut în urmă cu trei zile şi căutat cu disperare de familie, a fost găsit mort într-o pădure de lângă lunca râului Suceava.

Poliţiştii, pompierii şi voluntarii care au participat la operaţiunea de căutare a tânărului dispărut din Vicovu de Jos l-au găsit pe bărbat spânzurat de creanga unui copac, în zona forestieră de lângă lunca râului Suceava. Bărbatul dispărut marți în comuna Vicovu de Jos a fost găsit spânzurat în zona forestieră de lângă lunca râului Suceava. Polițiștii, împreună cu pompieri și voluntari au executat activități de căutare a acestuia, ocazie cu care, l-au identificat în lunca râului Suceava, pe raza comunei Vicovu de Jos, în zona cu vegetație forestieră. Bărbatul a fost găsit spânzurat de ramura unui arbore. Ulterior, s-a solicitat intervenția unui echipaj medical care a constatat decesul. Cu ocazia cercetării locului faptei, pe cadavru nu s-a constatat existența unor urme de violență.

Din cercetări s-a mai stabilit că de câteva zile, bărbatul a avut un comportament schimbat și a afirmat către soție că se va sinucide spunându-i acesteia că ar avea o boală de plămâni.

observator tv

Advertisements
Loading...

Related posts

Motociclist fără permis de conducere a accidentat un pieton care traversa drumul prin loc nepermis

Redacția

Doi hoți au furat o poartă de acces și au plecat cu ea în spate

Redacția

Proiect de lege inspirat din Ungaria: Orice român ar putea fi poliţist local

Redacția
Încarcă...