NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Tânăr aproape dezbrăcat de doi polițiști și un jandarm, după ce a refuzat să se legitimeze: “De ce vă bateți joc de om?”

Un polițist național, un agent local și un jandarm aproape că au dezbrăcat un tânăr, după ce s-au chinuit minute bune să-l imobilizeze și să-l bage în autospecială. Scenele s-au petrecut ieri seară, la Câmpulung Moldovenesc, în Suceava.

Totul a început după ce tânărul cu pricina ar fi traversat o stradă prin loc nepermis.

A fost văzut de un echipaj de poliție, care i-a solicitat să se legitimeze. Pentru că a refuzat, oamenii legii i-au spus că trebuie să meargă cu ei la sediul poliției.

Ce a urmat a fost un adevărat circ, polițiștii și jandarmul chinuindu-se minute bune să îi pună tânărului cătușe și să îl urce în mașină. În tot acest timp, prietenii tânărului au filmat scenele, au huiduit și le-au strigat polițiștlor că fac un abuz:

“Lăsați-l, vă rog frumos, în pace. Nu aveți niciun drept să faceți asta. Nu aveți dreptul să faceți asta cu un om! Puteți să-i trimiteți amenda acasă. Pentru ce îl agresați?

L-ați legitimat, lăsați-l în pace. Aveți datele lui, îi trimiteți amenda acasă. Pentru ce îl abuzați?

Încetați! Vă rog frumos, opriți-vă! Abuz de uniformă! De ce vă bateți joc de om? Trântiți un om că n-a trecut pe trecerea de pietoni?”.

Tânărul care s-a opus legitimării a fost sancționat de jandarmi.

observator

Advertisements

Related posts

De ce nu poartă românii mască. „Nu cred cu pandemia. Se spunea că Bill Gates nu ştiu ce face cu noi tot felul de improvizaţii”

Redacția

De ce sunt românii săracii Europei? O simplă statistică scoate la iveală realitatea crudă

Redacția

Directorul ANM: “Pe 18 ianuarie se intorc ninsorile. Semnalele sunt ca vor fi consistente”

Redacția
Încarcă...