NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Tablete și echipamente IT pentru elevii din județul Iași

Finanțări suplimentare pentru tablete și echipamente IT necesare învățământului online.

Mai multe localități din județul Iași au primit aprobare pentru finanțarea cu fonduri europene nerambursabile, scopul fiind cumpărarea de echipamente și tablete pentru susținerea învățământului online, atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice din sectorul preuniversitar.

Advertisements

În zona municipiului Pașcani, tablete și echipamente IT vor ajunge la școlile din Moțca, Todirești și Hărmănești. Celelalte unități de învățământ din județ sunt Deleni, Țigănași, Lungani, Ceplenița, Brăești, Bivolari, Dobrovăț, Șinești, Vlădeni, Românești, Podu Iloaei, Plugari, Strunga, Vânători, Fântânele, Șipote, Ipatele, Probota și Moșna. Vor mai beneficia de tehnologie modernă și UAT Comuna Tomești, UAT Comuna Ion Neculce, UAT Aroneanu, Liceul Tehnologic “Petru Poni”, Școala Gimnazială Mădârjac și Școala Gimnazială Bîrnova.

Chiar dacă elevii vor merge fizic la școală, studiul trebuie aprofundat în continuare cu mijloace moderne, performante, care să permită accesul rapid la informație, învățarea în grup și dezvoltarea competențelor digitale.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

PNL Pașcani susține accesul tinerilor la educație: Transport gratuit pentru elevi și programul “Primul Ghiozdan” (Video)

Marius Parteni

Trei școli din Pașcani premiate la seminarul național “Parteneriat în educaţia pentru mediul înconjurător”- București

Oana Cordoneanu

Festival multicultural de tradiții și obiceiuri organizat de Liceul ”Miron Costin”

Răzvan Grecu
Încarcă...