NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Tablete pentru elevii și profesorii din Valea Seacă

 Tablete cu sim pentru a susține învățământul din comuna Valea Seacă. În cadrul ședinței de Consiliu Local care a avut loc marți, 28 iulie, consilierii au votat pentru a fi achizițonate 485 de astfel de dispozitive.

”Am mai așteptat bani și de la Guvern, sper să vină. În discuțiile purtate la contabilitate, a reieșit că vom face o rectificare de buget. Vom avea bani, nu să plătim în rate, ci toată suma odată. Sunt 485 de tablete, pe care le vom da elevilor, dar și cadrelor didactice”, a precizat Gheorghe Băiceanu, primarul comunei Valea Seacă.

Tabletele vor ajunge la elevii și profesorii din cele trei unități de învățământ. Repartizarea dispozitivelor se va face prin conducerea școlilor.

Un consilier local a adus un amendament pe acest proiect. El a precizat că sunt elevi din localitate care învață în Pașcani, și aceștia trebuie să beneficieze de tablete. Pe viitor să se facă o suplimentare măcar pentru 100 astfel de dispozitive, necesare în procesul de învățare al școlii online. Primarul Gheorghe Băiceanu a fost de acord cu această propunere.

Edilul a precizat că dacă vor fi bani, se va face o rectificare de buget în august, vor fi achiziționate tablete și pentru acești elevi.

loading...
Advertisements

Related posts

Sute de localnici au fost prezenți la prima ediție a „Zilei Comunei” Strunga

Marius Parteni

Șefii Primăriei din Cristești au uitat de sărmani, orbiți de lupta pentru câștigarea fotoliului de primar!

Marius Parteni

Spectacol folcloric în duminica Rusaliilor la Mirosloveşti! Cap de afiş: Margareta Clipa şi Alexandru Brădăţan

Ema Roman
Încarcă...