NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Tablete pentru elevii din Lespezi

Vești bune pentru elevii din comuna Lespezi. Conducerea Primăriei din această localitate a anunțat încheierea unui contract privind achiziționarea a 600 de tablete cu internet inclus, pentru ca școlarii să poată participa la ore și on-line.

“Dragi elevi, părinți și cadre didactice, avem vești bune din partea Primariei și a Consiliului Local! A fost încheiat contractul ”Servicii de trafic de date, cu tablete incluse, pentru facilitarea accesului la învățământul la distanță în Comuna Lespezi, judetul Iasi”. Acest contract vine în ajutorul elevilor, pentru a își putea continua activitățile școlare, conforme cu această perioadă dificilă.”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Lespezi.

Tabletele reprezintă o necesitate pentru elevi în perioada ce urmează, deoarece nu se ştie cu exactitate dacă aceştia se vor putea întoarce la şcoala din toamnă sau dacă orele se vor desfăşura în regim normal. Ministrul Educaţiei a anunţat că vor fi luate în calcul toate scenariile, inclusiv cel al învățământului desfășurat exclusiv în online.

Advertisements

Related posts

Luni începe bacalaureatul. Iată recomandările ISJ Iaşi!

Redacția

O nouă umilință pentru directori. Evaluați de tot felul de habarniști impuși de partide

Redacția

Fenomenalii au adus Crăciunul mai devreme pe scena Casei de Cultură Pașcani (VIDEO)

Teona Gherasim
Încarcă...