RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Tablete pentru elevii din Lespezi

Vești bune pentru elevii din comuna Lespezi. Conducerea Primăriei din această localitate a anunțat încheierea unui contract privind achiziționarea a 600 de tablete cu internet inclus, pentru ca școlarii să poată participa la ore și on-line.

“Dragi elevi, părinți și cadre didactice, avem vești bune din partea Primariei și a Consiliului Local! A fost încheiat contractul ”Servicii de trafic de date, cu tablete incluse, pentru facilitarea accesului la învățământul la distanță în Comuna Lespezi, judetul Iasi”. Acest contract vine în ajutorul elevilor, pentru a își putea continua activitățile școlare, conforme cu această perioadă dificilă.”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Lespezi.

Tabletele reprezintă o necesitate pentru elevi în perioada ce urmează, deoarece nu se ştie cu exactitate dacă aceştia se vor putea întoarce la şcoala din toamnă sau dacă orele se vor desfăşura în regim normal. Ministrul Educaţiei a anunţat că vor fi luate în calcul toate scenariile, inclusiv cel al învățământului desfășurat exclusiv în online.

Related posts

Târgul Bucuriilor de Crăciun, ediția a II-a – Activitate caritabilă la Colegiul „Unirea” (Foto)

Carmen Bălăceanu

Programul de 1 iunie pregătit de Casa de Cultură, Clubul Copiilor și Liceul „Miron Costin”

Oana Cordoneanu

Situația unităților de învățământ din Pașcani, la început de an școlar. Cele mai mari fonduri, din ultimii ani, pentru renovare și investiții!

Oana Cordoneanu
Încarcă...