NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Tablete pentru elevii din Hărmănești

Tablete pentru elevii din Hărmănești care vor susține on-line cursurile. În actualul context al crizei pandemice cauzată de coronavirusul SARS-CoV-2, o primă măsură pentru a limita răspândirea infecției în procesul educațional constă în asigurarea accesului acestora la resurse din domeniul tehnologiei informației, în vederea desfășurării activităților didactice în mediul on-line.

Tabletele vor fi cumpărate de Primăria din Hărmănești, iar licitația va avea loc pe data de 1 septembrie 2021. Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor de echipamente cu prețul cel mai mic. Conform caietului de sarcini, urmează să fie furnizate 198 de tablete și 5 laptopuri. Valoarea estimată a contractului este de 175.002 lei, fără TVA, aproape 35.000 de euro. Finanțarea este asigurată prin Programul Operațional Competitivitate.

Măsura prevede asigurarea echipamentelor IT mobile de tip tablete pentru uz școlar, precum și asigurarea conexiunii acestora la internet, prin abonamente lunare de trafic de date mobile, pe o perioadă de 24 de luni, pentru elevii de pe raza comunei Hărmănești care nu au beneficiat de dispozitive electronice cu conexiune la internet prin Programul Național ”Școala de acasă”, se arată în caietul de sarcini.

Advertisements

Related posts

Mircești, 25 ianuarie: Ședință Consiliul Local (VIDEO)

Redacția

„O punte peste Prut” – cartea învățătorului Gheorghe Pârlea lansată în prezența intelectualilor moldoveni (VIDEO)

Redacția

Tătăruși, Lespezi, Vânători, Sirețel și Valea Seacă vor beneficia de câte 30 kilometri de conductă de gaz, iar cetățenii de branșamente gratuite

Marius Parteni
Încarcă...