RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sute de comprimate ecstasy descoperite în locuinţa unui bărbat din Iaşi (VIDEO)

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Iași, au efectuat cercetări într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, în care, un bărbat a fost reținut.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au efectuat o percheziție domiciliară la domiciliul unui bărbat, de 53 de ani, după ce acesta a fost surprins în flagrant delict ieri, 8 iunie, în Iași, în timp ce ar fi efectuat o tranzacție cu droguri de mare risc.

În urma acțiunii, polițiștii au ridicat 1.375 de comprimate de MDMA ecstasy, 15 grame de fragmente de comprimate MDMA ecstasy, aproximativ 24 de grame de pulbere și fragmente de comprimate de MDMA ecstasy și un telefon mobil.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, urmând ca astăzi, 9 iunie, acesta să fie prezentat Tribunalului Iași.

  

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, iar la activități au participat și jandarmi din Iași.

Related posts

Descoperire șocantă în comuna Sirețel: Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit într-o fântână de unde oamenii luau apă pentru consum

Teona Gherasim

Poliţiştii rutieri, scrisoare deschisă către Klaus Iohannis, după adoptarea modificărilor la Codul Rutier: „Este un pariu cu viaţa cetăţenilor”

Redacția

Primăria epurată de problemele penale ale primarului Dumitru Pantazi

Răzvan Grecu
Încarcă...