RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sute de cereri depuse la Primărie pentru tichetele de Crăciun, în primele zile. Până când puteți depune dosare

Pășcănenii au luat cu asalt sediul Primăriei pentru a-și depune dosarele pentru tichetele sociale de Crăciun. În primele trei zile, administrația locală a primit peste 500 de cereri în acest sens, în total fiind disponibile 2.400 de tichete. Valoarea unui tichet este de 100 lei.

 

Cei care doresc să beneficieze de acest sprijin mai pot depune solicitări până la începutul săptămânii viitoare.

  

„Oamenii au început să depună documentația necesară în vederea acordării tichetelor. Vineri, colegii de la Asistență Socială au primit 350 de dosare, iar ieri și astăzi s-au mai primit în jur de 200 de dosare. Pășcănenii mai pot depune dosare până în primele zile din săptămâna viitoare, după care vom începe să distribuim tichetele”, a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt la Primăria Pașcani.

Dosarele trebuie să conțină actele de identitate ale solicitantului şi ale membrilor familiei acestuia, acte doveditoare privind situaţia materială a solicitantului (cupon pensie, alocaţie, indemnizaţie, venit minim garantat, adeverinţă de salariu) şi, după caz, acte medicale actualizate care să dovedească starea precară de sănătate a solicitantului (certificat medical, bilet de ieşire din spital, certificat de handicap/invaliditate).

Related posts

Taxă specială pentru închirierea terenului destinat amenajării patinoarului

Marius Parteni

Responsabilii din Primărie susțin că verifică anual inspecţia tehnică a maşinilor de tip taxi. Cum comentați?

Ema Roman

Instalația termică de la Școala Specială Pașcani va fi modernizată

Redacția
Încarcă...