RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Sute de cărți donate de pășcăneni au ajuns la Centrul Cultural Ruginoasa

Cărțile donate de pășcăneni, pe parcursul a două luni, au ajuns la Centrul Cultural Ruginoasa. Biblioteca din cadrul acestei instituții și-a mărit fondul de carte cu peste 300 de exemplare, la inițiativa organizației Femeilor Liberale din Pașcani.

 

  

În cursul zilei de ieri a fost finalizată campania intitulată „Dăruieşte o carte copiilor din mediul rural!”.

„Pe parcursul a două luni de zile au fost adunate la sediul Organizației PNL Pașcani peste 300 de cărți pentru proiectul nostru.Mulțumim pe această cale cetățenilor deschiși care ne-au ajutat prin donațiile făcute să aducem împreună o bucurie copiilor ce iubesc lectura, dar poate nu au posibilitatea să îşi achiziționeze cărți”, conform unui comunicat de presă remis redacției de organizația OFL Pașcani.

Exemplarele pentru donație au ajuns ieri la Centrul Cultural Ruginoasa, instituție care are propria bibliotecă în formare și unde copiii interesați vor putea veni să le citească sau să le ia spre împrumut.

„Mulțumim OFL Pașcani pentru donație! Cărțile sunt de literatură pentru copii. În această vacanță își vor petrece timpul liber în mod constructiv, cărțile le vor fi folositoare”, ne-a declarat Cristina Axinia, director Centrul Cultural Ruginoasa.  

Precizăm că astfel de campanii similare s-au derulat la inițiativa Organizaţiei Judeţene de Femei şi în alte localităţi cum ar fi Hârlău, Podu Iloaiei, Iaşi sau Târgu Frumos

 

 

Related posts

Când începe vacanţa de iarnă 2022-2023. Elevii au două săptămâni libere

Redacția

Subiectele care au picat la Matematică

Redacția

Ministerul Educaţiei dă asigurări că elevii navetişti vor beneficia de transport gratuit în noul an școlar

Redacția
Încarcă...