NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Surpriză pentru Mateo, din partea Poliției Locale Pașcani! (FOTO)

Mateo, copilașul din Miroslovești care a fost operat anul trecut de tumoare pe creier, la un spital din Turcia, a avut parte de o mare surpriză când a împlinit vârsta de 7 ani!

Chiar de ziua lui, pe 27 martie,  s-a trezit cu un echipaj de la Poliția Locală în fața casei. Micuțul luptător a avut parte de o mare surpriză, din partea oamenilor legii și nu numai. A primit o uniformă de polițist și două torturi, dar și alte cadouri. Misiunea de suflet, aceea de a face un copil fericit, a fost îndeplinită cu succes de polițiști. Alături de oamenii legii, complice la surpriza pentru Mateo a fost Iuliana Niculiță/facebook-Donații Pașcani, cât și alte persoane care au vrut să fie lângă micuț la ziua lui aniversară.  

A fost ca o răsplată pentru Mateo, că a învins boala, este un mic luptător și au vrut să-i facă o bucurie.

Reamintim că în august 2020, Mateo trecut printr-o operație de aproximativ 7 ore, prin care i-a fost îndepărtată tumoarea de pe creier. Cu ajutorul tuturor celor care au contribuit ca Mateo să fie bine, inițial, ce se preconiza a fi o luptă cu morile de vânt, s-a terminat cu bine, cu speranță, după câteva luni de luptă.

  
Advertisements

Related posts

Revolta apei la primărie

Redacția

Gala TSD Iași: Liderul tinerilor din Pașcani și-a premiat colegii. Deputatul PSD Mihai Sturzu (Hi-Q) a fost și el prezent! (VIDEO)

Marius Parteni

Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenții din Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...