NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Super Show de Stand-Up Comedy, la New Art Cafe

Spectacolele de stand-up comedy au câștigat tot mai mult teren în ultima vreme, și la noi.Genul făcut celebru în România de Jerry Seinfeld, este acum adus la Pașcani de Fulvio Balboni și Cosmin Bighei.

 

Reprezentația din această seară va începe de la orele 19.00, la New Art Cafe. Intrarea este 25 lei. Cosmin Bighei este actor, comediant şi moldovean. Mulţi se chinuie să-şi facă un nume în stand-up, Bighei s-a născut cu unul. Are la activ peste 250 de show-uri de stand-up în Bucureşti şi prin ţară şi 8 apariții cu momente de stand-up în emisiunile Agentul VIP, Distractis Show, Românii au Talent și iUmor. În 2014 a obținut locul 1 la Festivalul Internațional de Stand-up Comedy din Cluj-Napoca, iar în 2015 locul 1 la Festivalul Otopeniul Vesel, secțiunea stand-up comedy. Cea mai mare satisfacţie a sa e că de când s-a aflat că face poante bune îl caută foarte multe balerine.


În cadrul spectacolului său te invită la o călătorie printre stereotipurile ce împânzesc intergalacticul urban. Un drum pavat cu auto-ironie şi umor inteligent ce duce oriunde şi oricand. Fulvio Balboni, un italian energic, care a câștigat marele premiu în producția TV „Banc Show” de la Prima TV.

Este comediant și, după cum țin să sublinieze organizatorii, „Ne face să zâmbim de fiecare dată când începe să vorbească, ajutat de accentul lui, care, de multe ori devine «accentuat»”.


Advertisements

Related posts

Concert Andra şi Holograf, diseară la Era Park Iaşi

Redacția

O maşină decapotabilă care a aparţinut actriţei Marilyn Monroe, la vânzare contra sumei de 500.000 de dolari

Redacția

Peste 80 de filme în competiţie pentru Gala Premiilor Gopo 2018

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site