NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Super atmosferă în a doua seară a Zilelor Municipiului Pașcani. Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Mihai Ciobanu, trupa Compact și Tudor Chirilă au cântat pentru pășcăneni (VIDEO)

Mii de spectatori, recitaluri de neuitat și distractie maximă! Așa se poate descrie cea de-a doua seară de sărbătoare din cadrul Zilelor Municipiului Pașcani.Concertul de aseară a fost unul reușit, iar publicul s-a simțit minunat alături de artiștii care au evoluat pe scenă.

 

  

 

Spectacolul a debutat cu un moment artistic deosebit, oferit de nume mari ale muzicii populare românești. Începând cu ora 18:00, pe scenă a urcat binecunoscuta cântăreață de folclor moldovenesc, Mioara Velicu, urmată de artistul basarabean Mihai Ciobanu împreună cu tinerii care fac parte din Ansamblul de dansuri al Casei de Cultură. Puțin după ora 20:00, Stadionul Municipal a răsunat de cântece patriotice, interpretate de marele artist, Nicolae Furdui Iancu.

Seara a continuat cu prestația legendarei trupe Compact. Iubitorii muzicii rock s-au distrat la maximum, au dansat și au cântat toate melodiile împreună cu solistul Paul Ciuci. Spectacolul s-a încheiat cu recitalul formației Vama. Tudor Chirilă și colegii săi au fost printre cei mai așteptati artiști, fiind primiți cu ropote de aplauze de cei prezenți la eveniment. Chiar dacă în timpul concertului, au căzut câțiva stropi de ploaie, oamenii nu s-au dezlipit de scenă și au cântat la unison cu aceștia fiecare vers al pieselor.

Sărbătoarea orașului continuă și în această seară cu Nicoleta Voicu, Mihaela Gurău, Deepcentral, Dumy Klaw și Ștefan Bănică Junior.

Prezentatorul evenimentului este Dan Negru.

{youtube}qHn-5ExHduo{/youtube}

Advertisements

Related posts

2 iunie, zi liberă. Se preconizează iar o vacanță

Redacția

Spectacol bazat pe mărturii scrise de soldați în tranșeele Primului Război Mondial, în această seară la Casa de Cultură

Ema Roman

BALUL BOBOCILOR 2015 LA LICEUL TEORETIC „BOGDAN VODĂ” HĂLĂUCEȘTI (Foto)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site