NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Suceveancă, prinsă de autorităţi la aeroportul din Cluj. Aceasta încerca să plece în Germania

O femeie din municipiul Suceava a fost prinsă în parcarea Aeroportului Cluj când voia să plece în Germania. Aceasta cu două zile înainte de plecare și-a schimbat reşedinţa din orașul Suceava, carantinat, cu o comună care nu era în carantină.

Femeia avea domiciliul în municipiul Suceava, zonă în carantină, fiind focar de infecţie COVID-19.

Ea a fost depistată, joi, 17 aprilie 2020, pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj în timp ce voia să plece cu un avion în Germania, fiind cercetată penal pentru că şi-a stabilit reşedinţa într-o comună din judeţ, care nu este declarată în carantină.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au transmis că zona municipiului Suceava este în carantină, fiind focar de infecţie de COVID-19.

  

„Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pe numele unei femei cu domiciliul în municipiul Suceava, zonă declarată în carantină întrucât este una cu focar de infecţie de COVID-19. Aceasta intenţiona să călătorească în Germania, fără avize epidemiologice. În urma cercetărilor a rezultat că suspecta şi-a stabilit în urmă cu două zile reşedinţa într-o altă comună din judeţul Suceava, care nu este declarată în carantină”, au arătat procurorii clujeni.

Femeia a fost depistată, joi, în urma controlului efectuat de jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, în parcarea Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj.

BZI

Advertisements

Related posts

ATENŢIE LA DRUM! VREMEA SE ÎNRĂUTĂŢEŞTE!

Redacția

Fetiță din Pașcani lovită grav la cap după ce a căzut de pe bicicletă

Răzvan Grecu

Razie a polițiștilor în comuna Lespezi! Au împărțit amenzi de peste 60.000 lei

Irina Gherasim
Încarcă...