NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Subiectele care au picat la Matematică

Bacalaureat 2020 a continuat miercuri, 24 iunie, cu proba obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie. Ultima probă scrisă, proba la alegere a profilului și a specializării, este programată joi, 25 iunie. Examenul de miercuri a început la ora 9:00. Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate pe edu.ro în jurul orei 15:00.

Luni, 22 iunie, candidații la BAC 2020 au susținut proba la Limba română.

Subiectele la Matematică

Subiectele primite de absolvenții de la Mate Info

Subiectele primite candidații de la profilul M2 – tehnologic

Când se anunță rezultatele la prima sesiune a Bacalaureatului 2020

Aproximativ 155.500 candidaţi s-au înscris pentru susţinerea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat, dintre aceştia aproape 123.800 de absolvenţi de liceu fiind din promoţia curentă, iar 31.800 – din promoţiile anterioare.

Examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020, începe luni cu proba scrisă la Limba şi literatura română, iar marţi se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă pentru absolvenţii de liceu din partea minorităţilor naţionale.

Miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului, iar ultima probă scrisă din această sesiune – cea la alegere a profilului şi a specializării – este programată joi.

Potrivit MEC, examenul este organizat în 1.095 centre de examen.

În Capitală vor susţine probele examenului de Bacalaureat peste 17.000 de candidaţi.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 30 iunie, până în ora 12,00. Se va face cu anonimizarea numelui şi a prenumelui candidatului.

Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 16,00 – 20,00, respectiv 1 iulie, în intervalul orar 8,00 – 12,00. Acestea pot fi depuse/transmise şi prin mijloace electronice.

„În această situaţie, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora”, precizează MEC.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie.

DIGI24

loading...
Advertisements

Related posts

Atentie, parinti ieseni! Ce documente medicale trebuie sa prezentati la gradinita

Redacția

Reîntâlnire emoționantă, la 40 de ani de la absolvirea liceului Industrial Pașcani

Redacția

Universitatea „Al.I. Cuza“ deschide căminul C5 închis acum 5 ani

Redacția
Încarcă...