RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Străzile supuse modernizării prin PIDU nu vor fi asfaltate fără reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă. Primarul Dumitru Pantazi a alocat bani pentru aceste intervenții în bugetul local!

 

Pășcănenii care locuiesc pe străzile Mihai Eminescu și Izvoarelor pot să stea liniștiți. Reabilitarea străzilor nu se va face fără rezolvarea problemelor la rețele de apă. Conform unor declarații ale edilului șef în bugetul local sunt prevăzute resurse financiare pentru aceste lucrări.

Primarul Dumitru Pantazi a promis la adoptarea bugetului local că are bani pentru reabilitarea rețelelor de apă de pe  strada Mihai Eminescu și strada Izvoarelor. Afirmația a fost făcută în ședința ordinară a lunii februarie, atunci când legislativul local a adoptat bugetul pentru anul 2015.

  

Edilul șef i-a răspuns unei interpelări adresate de consilierul liberal Dorin Nichifor în legătură cu asigurarea fondurilor privind reabilitarea rețelelor de apă pe străzile ce beneficiază de programul PIDU.

„Am prevăzut în bugetul local suma de 100.000 de lei pentru reabilitare rețelelor de apă de pe străzile Mihai Eminescu și Izvoarelor. Pe celelalte străzi în care a început reabilitare, Ștefan cel Mare, Ceferiștilor și Fântânele rețelele de alimentare cu apă au fost schimbate”, a explicat la acea vreme primarul Dumitru Pantazi.

Contactat telefonic, viceprimarul Vasile Axinte a explicat că momentan doar se fac decapările pe strada Izvoarelor, iar în perioada următoare se va lua o decizie în privința reabilitării conductelor de apă.

Menționăm că, în cazul Esplanadei sunt necesare intervenții pentru rețelele de alimentare pe o lungime de doar 80 de metri, informația fiind oferită de inginerul Iulian Perțu, șeful Compartimentului de Investiții din Primărie, în ședința comisiei Economice de săptămâna aceasta.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

8,2 km de asfalt vor fi turnați pe sectorul Pașcani – Moțca de către angajații Direcției de Drumuri Pașcani

Ema Roman

Primele exproprieri pe traseul A8 din județul Iași: guvernul a publicat lista

Redacția

În sfârșit, un mic pas concret pentru autostrada Târgu Neamț – Iași – Ungheni. Licitație de proiectare de 73 milioane de lei

Redacția
Încarcă...