NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Străzile supuse modernizării prin PIDU nu vor fi asfaltate fără reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă. Primarul Dumitru Pantazi a alocat bani pentru aceste intervenții în bugetul local!

 

Pășcănenii care locuiesc pe străzile Mihai Eminescu și Izvoarelor pot să stea liniștiți. Reabilitarea străzilor nu se va face fără rezolvarea problemelor la rețele de apă. Conform unor declarații ale edilului șef în bugetul local sunt prevăzute resurse financiare pentru aceste lucrări.

Primarul Dumitru Pantazi a promis la adoptarea bugetului local că are bani pentru reabilitarea rețelelor de apă de pe  strada Mihai Eminescu și strada Izvoarelor. Afirmația a fost făcută în ședința ordinară a lunii februarie, atunci când legislativul local a adoptat bugetul pentru anul 2015.

Edilul șef i-a răspuns unei interpelări adresate de consilierul liberal Dorin Nichifor în legătură cu asigurarea fondurilor privind reabilitarea rețelelor de apă pe străzile ce beneficiază de programul PIDU.

„Am prevăzut în bugetul local suma de 100.000 de lei pentru reabilitare rețelelor de apă de pe străzile Mihai Eminescu și Izvoarelor. Pe celelalte străzi în care a început reabilitare, Ștefan cel Mare, Ceferiștilor și Fântânele rețelele de alimentare cu apă au fost schimbate”, a explicat la acea vreme primarul Dumitru Pantazi.

Contactat telefonic, viceprimarul Vasile Axinte a explicat că momentan doar se fac decapările pe strada Izvoarelor, iar în perioada următoare se va lua o decizie în privința reabilitării conductelor de apă.

Menționăm că, în cazul Esplanadei sunt necesare intervenții pentru rețelele de alimentare pe o lungime de doar 80 de metri, informația fiind oferită de inginerul Iulian Perțu, șeful Compartimentului de Investiții din Primărie, în ședința comisiei Economice de săptămâna aceasta.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Toate drumurile naţionale şi judeţene sunt deschise traficului

Redacția

Ședință suspendată: “Nu meritați să fiți locuitori ai comunei Miroslovești”

Teona Gherasim

Primăria municipiului Pașcani tentată să investească în domeniul producerii energiei electrice

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site