NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ștrandul Municipal a intrat în lucrări de igienizare, curățenie și reabilitare

Angajații sectorului de Gospodărie Comunală și Locativă din cadrul Primăriei Pașcani au demarat de ieri lucrările de reabilitare și igienizare a Ștrandului Municipal. Locația va fi administrată și gestionată în această vară de autoritatea publică.

Muncitorii au început să îndepărteze vopseaua de pe pereții interiori ai bazinului și pregătesc suprafața pentru a fi aplicată noua vopsea. Concomitent va fi amenajată zona destinată spațiilor verzi. Grupurile sanitare și dușurile vor fi de asemenea reabilitate. Primăria va asigura șezlonguri cu umbreluțe.

 Primarul Municipiului a încercat să delege această activitate către Clubul Sportiv Municipal Pașcani. Demersul a fost stopat, întrucât reprezentanții clubului au susținut că nu ar putea să-l administreze din lipsa personalului, a resurselor financiare și a timpului necesar pentru deschiderea locației.

Conform regulamentului de organizare și desfășurare a activităților ștrandului, locația trebuia să fie funcțională de la începutul lunii mai. Tarifele de acces vor rămâne aceleași ca în anii trecuți, 5 lei pentru copii, 10 lei pentru adulți.

  

În funcție de recomandările autorităților, în această perioadă va fi făcut public numărul de persoane ce vor putea avea acces în locație și modul cum se vor face programările, ținând cont de pandemie.  

Advertisements

Related posts

Stația de epurare a trecut astăzi sub administrarea ApaVItal. Află ce condiții vor fi pentru a avea contracte individuale!

Răzvan Grecu

Lucrări de plombare în bătaie de joc! Lucrări de plombare cu care se laudă primarul!

Marius Parteni

Reduceri la peste 100 de trenuri InterRegio până în luna iunie

Redacția
Încarcă...