NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Ștrandul a stat închis și în acest weekend. Iată motivele invocate!

  Încă un weekend fără ștrand la Pașcani. Și de această dată cetățenii au fost nevoiți să se răcorească în piscinele din complexurile din afara municipiului, în ciuda promisiunilor autorităților.

 

 Motivul pentru care și în acest weekend ștrandul a rămas închis este relevant. Muncitorii care lucrau la mobilierul montat pe marginea bazinului nu și-au putut face treaba din cauza furtunii care s-a abătut vineri, 23 iunie.”Muncitorii nu au putut finaliza munca, din cauza ploii. Ei au fost ocupați cu degajarea arborilor căzuți pe străzi după furtună”, a subliniat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

 Cel mai devreme până joi bazinul cu apă va fi umplut iar ștrandul își va deschide porțile.”Până miercuri-joi sperăm să terminăm toată treaba”, a mai concluzionat purtătorul de cuvânt.

 Menționăm faptul că administrația locală a anunțat pentru weekend deschiderea ștrandului, dar nici acum nu s-a ținut de cuvânt. Conform hotărârii Consiliului Local, ștrandul ar fi trebuit redeschis începând cu 1 mai.

 Chiar și așa ieri în incinta ștrandului erau în jur de 20 de persoane care făceau plajă.

loading...
Advertisements

Related posts

Meteo pentru luni și marți: Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit

Redacția

Un copil de un an, muşcat de cap de un câine maidanez

Redacția

Schimbări în acordarea fondurilor europene: Tinerii fermieri vor obține finanțări mai mari

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site