NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Strada 24 Ianuarie din Gâștești a intrat în modernizare. Consilierii din opoziție cer lucrări de apă și canalizare!

Lucrările de reabilitare și asfaltare a străzii 24 Ianuarie, din suburbia Gâștești, au fost începute. Discuții pe marginea acestei investiții au avut loc astăzi, în plenul ședinței Consiliului Local.

Cel care a deschis subiectul a fost consilierul PMP, Sorin Olariu. El a spus că trebuie purtate discuții cu cei de la ApaVital pentru lucrările ce țin de distribuția apei și rețeaua de canalizare. Dumitru Pantazi, fostul primar, a intervenit și el, prilej cu care a sugerat că nu trebuia dat ordinul de începere a lucrărilor, deși a semnat contractul cu firma ce se ocupă de lucrări.

Actuala conducere a Primăriei, prin vocea primarului și viceprimarului, a explicat că se vor întâlni cu cei de la ApaVital SA Iași, pentru a găsi o soluție, asemeni celei de pe Aleea „Plozilor”.

Fostul primar Pantazi a mai făcut o remarcă atunci când a fost întrebat de ce a semnat contractul pentru modernizarea unor străzi, fără ca ele să fie prevăzute cu rețea de distribuție a apei și canalizare. Pantazi a spus că a crezut în cuvântul celor de la ApaVital, dar nu s-a gândit că masterplanul județean nu va începe. 

  

Administrația locală a anunțat că va respecta termenii contractuali pentru acest obiectiv și că va încerca ca până la turnarea asfaltului să fie rezolvată problema rețelelor de apă și canalizare.

Advertisements

Related posts

Piețele din Pașcani sub lupa Poliției. Fapte grave, ascunse după declarații mincinoase!

Marius Parteni

Proiectul de buget votat la foc automat. Bani pentru salarii, studii și proiecte de miliarde. Opoziția nu a avut nimic de propus (DOC)

Marius Parteni

Comisia de disciplină în care fusese convocată Laura Pașcu s-a amânat din cauza lipsei unor funcționari publici!

Răzvan Grecu
Încarcă...