RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Statul român scoate la vânzare un Lamborghini Aventador

Tribunalul Galați a admis solicitarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) privind valorificarea anticipată a unui autovehicul Lamborghini Aventador aflat în administrarea ei, informează un comunicat al instituției.

În această speță având ca obiect cercetarea infracțiunilor de constituire grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism, Agenția a fost desemnată custode al autoturismului de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați.

Mai multe modele BMW și 10.000 de litri de motorină, la licitație

În ultimele zile, ANABI înregistrează o creștere a numărului de cauze în care Agenția este sesizată de către procurori și instanțele de judecată în vederea administrării și valorificării bunurilor indisponibilizare în procese penale. ANABI urmează a valorifica prin licitații publice următoarele bunuri: Lamborghini Aventador, Skoda Octavia, BMW 218D, BMW 216D, Volkswagen Passat, BMW 540D Xdrive, precum și 10.608 litri motorina.

Agenția a inițiat demersuri similare, formulând cereri adresate, după caz, procurorului sau instanței, în vederea încuviințării valorificării cu privire la toate bunurile mobile aflate în administrare (valoare estimată de aproximativ 2.500.000 euro).

  

digi24

Related posts

ANAF a restituit taxa auto către 420.000 contribuabili români – 700 milioane de lei

Redacția

AFM amână din nou lansarea Programului privind casarea autovehiculelor uzate

Redacția

Firmele ieşene care au aplicat pentru programul Start-up Nation pot cere suspendarea implementării proiectelor

Redacția
Încarcă...