NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Staționarea interzisă în zona ștrandului și a Stadionului Municipal, pentru autovehiculele cu masă netă mai mare de 7,5 tone!

Vehiculele cu masă netă mai mare de 7,5 tone nu vor mai putea să staționeze în zona Ștrandului Municipal, Poligonului și Clubului Sportiv Municipal. Excepție fac cele care aparțin școlilor auto, în perioada examenelor și a celor care se deplasează către parcarea stadionului municipal, în timpul competițiilor.

Advertisements

Propunerea aparține primarului municipiului Pașcani, Marius Pintilie. Ea a fost discutată astăzi în ședința comisiei tehnice de organizare a circulației rutiere. Membrii comisiei au avizat favorabil propunerea, mai ales că în zona respectivă de foarte multe ori se crează blocaje.

Primăria Pașcani, prin Gospodăria Comunală și Locativă, va amplasa indicatoare care să semnalizeze interzicerea staționării, iar Poliția Locală va putea să aplice sancțiuni celor care încălcă măsura.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Lotul AgroComplex se întoarce la bară pe 25 ianuarie: Termenul de azi a fost amânat din lipsa inculpaților ce au invocat boala

Marius Parteni

Incredibil! Cu datorii de 1,4 milioane lei, Ursu propune ca CLP Ecoserv SRL să premieze administratorii societății cu sume considerabile! (DOC)

Răzvan Grecu

Circulația oprită pe Strada Ceferiștilor, din Pașcani! Patru zile de lucrări de asfaltare și marcaje

Ema Roman
Încarcă...