RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

StartMajor – Program de educație financiară și pentru carieră la Liceul „Mihai Busuioc”

Elevii din învățământul profesional și tehnic, de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” participă la proiectul StartMajor – programul de educație financiară și pentru carieră, prin care învață cum să devină independenți financiar.

„Proiectul inițiat astăzi 28.09.2022,în liceul nostru pregătește elevii din învățământul profesional și tehnic pentru independență financiară, în parteneriat cu UniCredit Bank și implementat de Asociația The Social Incubator.

Programul este dedicat elevilor din învățământul profesional și tehnic care, la finalul acestei experiențe de învățare, își cresc șansele de a deveni independenți financiar și de a avea succes în cariera aleasă.

Pe parcursul a trei module,se discută cu elevii despre cum să își administreze banii în mod responsabil, cum își pot găsi mai ușor un loc de muncă și ce anume trebuie să știe pentru a-și dezvolta propria afacere. Considerăm că acest proiect reprezintă o oportunitate de dezvoltare pentru elevii din învățământul profesional și tehnic din clasele IX – XII, fapt confirmat de interesul ridicat al acestora”, a informat pe pagina de Facebook conducerea Liceului „Mihai Busuioc”.

  

Related posts

Structura anului școlar 2021-2022. Vacanța de Crăciun va fi mai lungă

Redacția

Grant oferit de Raiffeisen Liceului „Nicolae Iorga” pentru sprijinirea unui proiect dedicat elevilor

Redacția

Zeci de elevi la Salonul Ofertelor Educaţionale organizat în holul Primăriei

Ema Roman
Încarcă...