NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Start la depunerea proiectelor sociale şi culturale

Autorităţile judeţene au anunţat startul campaniei de depunere a proiectelor culturale şi sociale finanţate din bugetul Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi. 

Pentru judeţul Iaşi s-a alocat suma de 550.000 lei, din care 350.000 lei pentru proiecte culturale şi 200.000 pentru cele sociale.Perioada de implementare a proiectelor este intervalul cuprins între data semnării contractului de finanţare şi cel târziu 4 noiembrie 2016.

„Finanţările nerambursabile vor fi însoţite de o contribuţie, în numerar, din partea beneficiarului, alcătuită din cofinanţarea de minim 10% din valoarea totală eligibilă a proiectului şi din valoarea neeligibilă. În cazul în care plafonul maxim acordat de Consiliul Judeţean Iaşi (15.000 lei, respectiv 25.000 lei) reprezintă mai puţin de 90% din valoarea totala eligibilă a proiectului, cofinanţarea ce revine beneficiarului va fi calculată, în mod corespunzător, la aceste plafoane, astfel încât să acopere diferenţa până la 100%”, au anunţat reprezentanţii CJ Iaşi.

Beneficiarii direcţi ai programului sunt persoane fizice sau juridice fără scop patrimonial, asociaţii ori fundaţii constituite conform legii sau a culte religioase recunoscute conform legii, care desfăşoară activităţi culturale sau sociale, care depun o propunere de proiect şi cărora li se atribuie un contract de finanţare nerambursabilă în urma aplicării procedurii selecţiei publice de proiecte.

 Data limită de depunere a documentaţiilor este 4 mai 2016, la sediul CJ Iaşi.

Sursa: ziarulevenimentul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Omagiu lui Mihai Eminescu la MNLR Iași

Redacția

Expoziție aniversară ,,150 de ani de drum de fier prin Gara Pașcani”

Redacția

ASIRYS ne propune trei zile de basm în cadrul Festivalului “ATELIERELE LUI DRAGOBETE”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site