NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Starea victimelor rămase în viață, din accidentul rutier de la Mogoșești-Siret!

Accidentul rutier de ieri după-amiază din comuna Mogoșești-Siret s-a soldat cu un deces și alte cinci persoane rănite. Femeia decedată este din municipiul Pașcani.

Una dintre victime, un copil în vârstă de 3 ani, a fost transferată în cursul serii la Spitalul Sfânta Maria Iași. Potrivit medicului Gheorghe Carp, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, copilul este stabil hemodinamic și respirator, dar a fost trimis pentru investigații suplimentare.

O altă victimă, un bărbat, a rămas internat pe Secția de Chirurgie, cu diagnosticul de fracturi costale. Alți doi bărbați au plecat la domiciliu.

Femeia care se afla la volanul mașinii care a intrat în intersecție, fără a acroda prioritate, nu a necesitat îngrijiri medicale. Este vorba despre colega femeii de 54 de ani din Pașcani, care a decedat în urma accidentului rutier. Cele două lucrau la o societate ce oferă credite rapide.

  
Advertisements

Related posts

Patronul Hexi Pharma ar fi murit într-un accident rutier

Redacția

Tatăl unei fetițe din județul Iași a răpit de pe stradă un băiețel de 9 ani pentru că i-a supărat fiica. L-a luat în mașină, l-a bătut și l-a lăsat plângând la sute de metri de casă

Redacția

Peste 150 de persoane verificate într-o acțiune a polițiștilor la Pașcani!

Ema Roman
Încarcă...