NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Stănescu, atac la USR PLUS: S-au cocoţat pe like-urile de pe Facebook şi nu mai văd nici şobolanii din Bucureşti, nici copiii care mor de sete în trenuri oprite pe câmp

„Directorul CFR, Ovidiu Vizante, este imaginea exactă a acestei guvernări PNL/USR. Niciodată ei nu sunt de vină. Dacă ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, vicepremierul Barna şi ceilalţi userişti îl apără, până în pânzele albe, pe acest individ lipsit de orice empatie faţă de acei copii şi călători, înseamnă că nu este absolut nicio diferenţă între ei. Cine se aseamănă se adună. Politica durerii în cot faţă de nevoile românilor este deviza useristă exprimată perfect de acest Vizante. Nu i-a cerut nimeni să mute trenuri şi locomotive stricate mai repede decât se poate”, susţine Stănescu într-un comunicat de presă.

Potrivit acestuia, „ceea ce i se reproşează” directorului SNCFR „este indiferenţa, aroganţa şi tupeul cu care a tratat pasagerii din trenurile blocate”.

„Un pahar de apă şi un sandwich din bugetul CFR nu ar fi fost nicio pagubă. Dar cum să se gândească ei la un minim gest de compasiune, când durerea în cot este deviza asumată? Drulă îl ţine în braţe pentru că e mai important Vizante pentru el, decât toţi pasagerii din toate trenurile. Sunt orbi la nevoile românilor. S-au cocoţat pe like-urile de pe Facebook şi nu mai văd nici şobolanii din Bucureşti, nici copiii care mor de sete în trenurile oprite pe câmp,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Senatul a respins propunerea privind indexarea alocaţiei pentru copii

Redacția

Senatorul Sorin Lazăr l-a interpelat pe Mugur Isărescu cu privire la prima personalitate feminină pe o bancnotă românească. ONG-urile au stabilit candidatele. Puteți vota online.

Redacția

Deputaţii au reglementat voluntariatul

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site