NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Sprijin guvernamental pentru comuna Todirești și grădinița din satul Borosoaia

În şedinţa Senatului de marţi, 7 mai 2013, senatorul PSD Florin Constantinescu a adresat Guvernului României două întrebări, având ca obiect probleme locale.

Prima întrebare a fost adresată Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, având ca obiect înfiinţarea sistemului de canalizare în comuna Todireşti, judeţul Iaşi. Lucrarea este executată în proporţie de 80%. Pentru finalizarea proiectului, în anul 2013, este necesară suma de 1585 mii lei, suma pe care, UAT Todireşti, nu o poate acoperi din veniturile proprii.

Având în vedere faptul că, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice are calitatea de ordonator principal de credite pentru Proiectul ,,Sisteme de canalizare, epurare a apelor uzate şi alimentarea cu apă a localităţilor”, senatorul Florin Constantinescu a solicitat alocarea sumei necesare în vederea finalizării investiţiei.      

 Ce de-a doua întrebare a fost adresată Ministerului Educaţiei Naţionale, având ca obiect lucrările de construire la Grădiniţa de copii din satul Boroşoaia, comuna Plugari, judeţul Iaşi. Valoarea lucrărilor realizate şi decontate până în prezent a fost de 2000 mii lei. Din lipsa finanţării lucrările au fost sistate.

 Senatorul PSD Florin Constantinescu a cerut Ministerului Educaţiei Naţionale alocarea sumei de 1200 mii lei pentru continuarea lucrărilor de construire la Grădiniţa de copii din satul Boroşoaia, comuna Plugari, judeţul Iaşi.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Neculai Enea a fost ales președinte ALDE Pașcani! Sediul partidului e în Primăria veche!

Marius Parteni

Candidaţii USL ocupă prima poziţie pe buletinele de vot

Redacția

Un președinte de organizație de cartier a PSD:„Dacă consilierii nu votează proiectele pășcănenilor, toate scările de bloc vor avea afișe anti Ponta”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site