NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Sportivii de la Vikings Gym Pașcani „au dat de pământ” cu competitorii! 8 medali de aur, 7 de argint și 3 de bronz

Multe emoții și aplauze pentru sportivii clubului Vikings Gym Pașcani, după participarea la prima competiție, de când a luat ființă. Sportivii s-au întos cu 8 medalii de aur, 7 de argint și 3 de bronz.

În pofida dificultăților financiare, cu un buget limitat, sportivii de la Vikings Gym „au dat de pământ” cu adversarii mult mai consacrați. După competiția de la Brașov, aceștia s-au întors cu un palmares impresionant:

„Prima participare masiva a clubului nostru la o competiție, CUPA ROMÂNIEI DE AUTOAPĂRARE BRAȘOV, mai exact 17 sportivi, 17 sportivi cu inima, ambiție și mult curaj, ce au reprezentat cu mândrie clubul, orasul și pe noi ca antrenori, majoritatea aflați la prima competiție, practicând kick boxing ul de 2 luni – 2 luni jumătate, dar acest interval de timp fiind încărcat de antrenamente și de o munca titanica a lor cât și a noastra, aceștia luptând cu adversari mult mai experimentați, unii dintre ei fiind și campioni nationali. 8 medalii de aur, 7 de argint și 2 de bronz. Mulțumim pt sprijin firmelor CAR TRANSPORT și pagina de facebook a clucbuluiarătăm ca suntem mai puternici și cu siguranță asta abia este începutul.
YANIS DASCĂLU-LOCUL 1
FERARIU LOUIS – LOCUL 1
ENRICO FLORESCU – LOCUL 1
GHEORGHICA ȘTEFAN – LOCUL 1
BARCAN GABRIEL – LOCUL 1
PANFIL ALEXANDRU – LOCUL 1
ADRIAN URDEA – LOCUL 1
MOGLAN MARIO – LOCUL 1
PREUTESCU IOANA-LOCUL 2
CONSTANTIN STEFANEL-LOCUL 2
PANTOC EDUARD – LOCUL 2
BASTON DENISA – LOCUL 2
AGANENCEI ANDREI-LOCUL 2
DENNIS MARIN – LOCUL 2
IRIMIA CODRIN – LOCUL 2
LUCA PLATON – LOCUL 3
IUSTIN ILADE – LOCUL 3″

Postarea este de pagina de facebook a clubului. Ieri seară, la antrenamentul de recuperare, sportivii au fost întâmpinați de părinți, dar și de o echipă de la Actualitatea Tv.

Vikings Gym este un club care a luat ființă acum câteva luni de zile la Pașcani. Reprezentanții acestuia fac mari eforturi pentru a susține activitatea. Cei care sunt interesați să ofere un ajutor financiar, pot lua legătura cu reprezentanții clubului sau la numărul de telefon 0737.301.723.  

Advertisements
Loading...

Related posts

Bilanțul medaliilor obținute de sportivii pășcăneni după primul concurs național de atletism din 2013

Marius Parteni

Rezultatele finale ale sportivilor pășcăneni la Grand Prix – Cupa Moldovei

Redacția

S-a dat start competiţiilor la tenis de câmp, în Paşcani

Ema Roman
Încarcă...