RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sport de performanță cu bani de la primărie: Fotbaliștii de la CS Mioveni nu și-au mai primit salariile din iulie. ”Am luat un singur salariu pe acest sezon, pe luna iulie. În iulie era căldură, acum vine Crăciunul şi suntem tot fără salarii”

Jucătorii echipei argeșene CS Mioveni, din prima ligă de fotbal, nu și-au mai primit salariile din luna iulie, a declarat luni seară fundaşul Ionuţ Balaur.

”Toţi suntem dezamăgiţi. Am luat un singur salariu pe acest sezon, pe luna iulie, acum suntem în decembrie. În iulie era căldură, acum vine Crăciunul şi suntem tot fără salarii. Durează foarte mult memoriul. Dacă am fi străini, am merge la FIFA, am deveni liberi imediat şi am lua banii. Aici, ar dura trei luni. Am mai avut tentative, cu Hermannstadt am vrut să întârziem meciul. Atunci am fost întorşi de conducere, ni s-a spus că se vor rezolva, că vor primi un salariu. Nu s-a respectat ce ni s-a promis”, a declarat Balaur, citat de News.ro.

Clubul CS Mioveni este deținut de Primăria Mioveni, un oraș mic din județul Argeș, care beneficiază însă de taxele locale plătite de uzina Dacia.

Orașul nu are o tradiție fotbalistică, iar echipa de fotbal se chinuie să supraviețuiască în prima ligă. Mioveniul se alătură altor cluburi deținute de primării de orașe mici sau comune confruntate cu probleme financiare în ultimii ani.

  

”Nu se mai poate, trebuie tras un semnal de alarmă şi nu mă refer doar la Mioveni.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Controverse privind contractele încredinţate de Societatea Naţională de Radiocomunicaţii

Redacția

Viktor Orban, bucurându-se pe versurile trupei Scorpions, că partidul anti-imigraționistului Geert Wilders câștigă alegerile în Olanda: „The winds of change are here”

Redacția

Alina Gorghiu, despre plecarea UDMR de la Putere: Nu este nevoie să generăm o criză guvernamentală

Redacția
Încarcă...