RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Spitalul Municipal Pașcani începe să își revină!

Consilierii locali întruniți astăzi, în ședința reunită a comisiilor de specialitate, au analizat și proiectul de Buget Venituri și Cheltuieli al Spitalului Municipal Pașcani.

Ultimele alocări bugetare, din perioada  octombrie 2019 – ianuarie 2020 pe baza prestațiilor medicale, sunt mai mari față de celelalte luni.

Tocmai pe acest aspect a fost construit și bugetul pentru anul în curs.

Acesta este mai mare cu aproximativ 2,3 milioane lei. El asigură plata salariilor, creșterile prognozate dar și a sporurilor.

  

Apreciem faptul că situația financiară a instituției este mult mai bună, mai stabilă. Îmbucurător ar fi să rezolvați și aceste situații care țin de imaginea unității medicale. Vă va ajuta să creșteți gradul de adresabilitate. Avem încredere în dumneavoastră“, a apreciat Claudiu Bodoașcă, consilier PNL.

La ședință a fost prezentă și conducerea unității medicale.

“Bugetul de Venituri și Cheltuieli a fost construit pe marginea activității din ultimele luni. De la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate am primit asigurări că aceste sume vor fi menținute. Noi sperăm ca lucrurile să se îndrepte”, a subliniat Daniel Bechir, managerul interimar al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

Reamintim faptul că unitatea medicală a trecut prin probleme financiare grave anul trecut. Ea beneficiază și de o serie de proiecte europene ce urmează a fi implementate.

Related posts

O tânără s-a ales cu multiple traumatisme grave după ce a căzut cu parapanta

Redacția

DSP Iași: 8.502 cazuri de infecții respiratorii acute înregistrate în ultima săptămînă, în județ

Redacția

Mesajul unui medic ATI: ”Mai bine respectăm niște reguli, decât să ajungem cu o sondă în gât, sau într-un sac negru”

Redacția
Încarcă...