NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Spitalul Municipal Pașcani face noi angajări. 11 posturi sunt scoase la concurs

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani își completează echipa medicală. A scos la concurs 10 posturi pentru medici, pe diferite specialități, și 1 post pentru farmacist.

Toate sunt cu normă întreagă. Astfel, în urma promovării concursului, schema de personal va fi completată cu medici specialiști: un post de pediatru, două posturi în specialitatea neonatologie, epidemiolog, medic pneumolog la dispensar TBC, endocrinolog, medicină de laborator, medicină de urgență, două posturi la secția medicină internă, un post cu normă întreagă de medic confirmat în specialitatea obstretică ginecologie și un post cu normă întreagă de farmacist la farmacia cu circuit închis a Spitalului Municipal. La concurs se pot prezenta medici/farmaciști cu drept de liberă practică, specialiști sau primari, rezidenți aflați în ultimul an de pregătire în specialitatea în care se publică postul. Înscrierile la concurs se fac până pe data de 28 septembrie, la sediul unității medicale.  Relații suplimenatre se pot obține la 0232.763.600/interior 110.

  

Tot în această perioadă se organizează concurs pentru șefi de secție în cadrul Spitalului Municipal Pașcani.

Sunt scoase şapte posturi de şef de secţie şi unul de şef de laborator. Medicii cu experienţă pot să se înscrie pentru a se ocupa de secţiile medicină internă, neurologie, boli infecţioase, obstetrică şi ginecologie, pediatrie, ATI  şi pneumologie, dar şi pentru a deveni şefi ai laboratorului de radiologie şi imagistică medicală.

 

Advertisements

Related posts

Virusolog spaniol: Măștile și distanțarea socială ar putea fi necesare doi ani

Redacția

Iașul, în top 3 negativ. Sunt 70 de cazuri noi de infectare cu COVID în 24 de ore

Redacția

Ce salarii iau angajații Spitalului Municipal Pașcani. Listele detaliate cu veniturile (DOC)

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site