RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Spitalul Municipal Paşcani: 100.000 lei pentru renovarea şi reamenajarea totală a Secției de Pediatrie

Veşti bune! Spitalul Municipal de Urgență Paşcani va avea Secția de Pediatrie la standarde europene. Compania Prisum International Trading, distribuitor pe piața românească a produselor fabricate de Himalaya, va dona 100.000 lei pentru renovarea şi reamenajarea totală a secției.

Banii vor fi oferiți  în patru tranşe, iar lucrările vor începe imediat ce suma va fi virată. Acțiunea de a veni în ajutorul unității medicale din municipiu, aparține Asociației ”AMA- Zâmbet de copil”, din Iași, care  a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Pașcani, dar în continuare este nevoie de ajutor şi implicare!   

“Cu ajutorul primului Sponsor Pricipal “PRISUM”, vom incepe renovarea si reamenajarea totala a Secției de Pediatrie din Spitalul Municipal de Urgente Pascani.Datorită progresului rapid al tehnologiei cu aparatura medicale precum şi a noilor metode terapeutice, investițiile în câmpul sănătății sunt o necesitate pentru noi toți iar pentru început vom achiziționa toate materialele și aparatură medicala expusa în lista. MULȚUMIM PRISUM PENTRU GENEROZITATEA SI DONATIA OFERITA! 100.000 RON PENTRU ACEST MARE PROIECT, OFERITI IN 4 TRANȘE EGALE.Va propunem și vouă sa ne susțineți, mai avem nevoie de termopan și multe altele pentru ca secția pediatrie sa fie reamenajata complet.Lucrările vor începe imediat ce prima transa de bani va întra în contul asociației.DE CE AR TREBUI SA SPRIJINITI PROIECTUL NOSTRU?Cu toții ne dorim sa vedem copii sănătoși si cu zâmbetul pe buze. O creștere a investițiilor pentru dotarea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani cu aparatura medicala, va îmbunătăți serviciile medicale oferite celor mici din zonă si împreună vom fi alături de cadrele medicale dedicate in totalitate pacientilor”, este anunțul postat de Asociația ”AMA- Zâmbet de copil”.

Persoanele care vor să contribuie  la îmbunătățirea condițiilor în care vor fi tratați micii pacienți,o pot face intrând pe pagina de facebook a asociației, pentru mai multe detalii.

  

Related posts

Campanie de prevenire şi combatere a cancerului la sân

Redacția

Cum se fură cu nesimţire din bugetul public de sănătate. Directorul de spital care şi-a pontat 120 de ore de muncă fără întrerupere

Redacția

Medicina la sat rămâne în paragină

Redacția
Încarcă...