NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani în așteptarea echipei de conducere, care ar trebui să preia frâiele din 15 septembrie!

Echipa managerială care va conduce Spitalul Municipal de Urgență Pașcani în următoarele șase luni de zile, urmează să fie stabilită până la începutul săptămânii viitoare. Primarul Municipiului Pașcani este cel care trebuie să facă numirile.

În conferința de presă ce a avut loc vineri, 3 septembrie, edilul local a spus că nu a fost luată încă o decizie, dar numele celor care vor face parte din echipa managerială trebuie stabilite până pe 14 septembrie.

“Am făcut tot ce a depins de noi. Postul de manager a fost scos la concurs, din păcate singurul candidat nu a îndeplinit condițiile. Au fost discuții la nivelul unității medicale, iar semnalele primite, din partea unor medici, ar fi că trebuie să susținem actuala conducere. Aștept să vină domnul manager din concediu să discutăm. Eu, așa cum am mai spus-o, îmi doresc ca acolo să avem un manager care să își asume responsabilitatea conducerii. Apreciez munca echipei actuale, dar e nevoie de continuitate. Nu am preferințe, nu fac numiri pe criteriu politic, ci doar îmi doresc ca lucrurile să funcționeze. Vom face anunțul în această săptămână”, a declarat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

La concursul din luna augUst 2021, nici medicul Daniel Bechir, managerul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, nu s-a înscris în competiția pentru postul de manager.

  

Mai mult, în perioada concursului conducerea unității medicale a solicitat aprobarea angajării unui număr de 67 de persoane.

Advertisements

Related posts

Rugați-vă să nu vă îmbolnăviți. Medicii sunt în grevă japoneză timp de o săptămână

Redacția

Apendicita: de ce este periculos și la ce simptome ar trebui sa fii atent

Redacția

Lovitură grea pentru 14 medici de familie

Redacția
Încarcă...