NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Spitale fără electricitate la Iași! Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și a amenințat că se sinucide (VIDEO)

 Un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a urcat pe un stâlp din cartierul Alexandru cel Bun din Iași şi ameninţa că se va arunca. Nu se cunoste motivul pentru care acesta s-a urcat pe stâlp.

La faţa locului au ajuns două maşini SMURD, două de la pompieri şi dubă de la Jandarmi.

Deoarece acest bărbat fumează pe stâlp compania de electricitate a anunţat spitalul că poate opri curentul electric. Pentru un om pot suferi toţi ceilaţi pacienţI”, a declarat Diana Cimpoesu, coordonator SMURD-UPU Iaşi.

Reprezentaţii E.ON au declarat că bărbatul se afla pe un stâlp de înaltă tensiune care alimentează zona centrală a Iaşului, inclusiv Infecţioase. A început deconectarea consumatorilor de la reţeaua de înaltă tensiune şi conectarea la reţeaua medie. Reprezentaţii companiei au anunţat că vor fi câteva sincope în alimentarea cu energie pentru consumatorii din centru, inclusiv şcoli, spitale.

Timp de aproape o oră, centrul Iașului a fost lăsat fără curent, circulația desfășurându-se îngreunat. În cele din urmă, bărbatul a fost convins de un negociator SAS să coboare de pe stâlp .

Publicată de BZI LIVE pe Luni, 17 februarie 2020

realitateadeiasi.net

bzi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Tinerii ieșeni care se întorc din diaspora și devin fermieri primesc fonduri europene

Redacția

Sfinţii Trei Ierarhi, numai buni de mâncat. Cea mai mare sculptură în colivă, adusă în Tătăraşi (FOTO)

Redacția

Examen de definitivat în bătaie de joc la Iași

Redacția
Încarcă...