RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Spectatori cu degetele amputate, după ce au asistat pe un ger cumplit la un meci de fotbal american

Unora dintre spectatorii care au asistat la un meci din play-off-ul Ligii profesioniste de fotbal american (NLF), disputat în luna ianuarie la minus 20 de grade Celsius, li s-au amputat degetele după ce au suferit degerături, a anunţat un spital din Missouri, citat de Associated Press, informează Agerpres.

Meciul respectiv, în care s-au înfruntat echipele Kansas City Chiefs şi Miami Dolphis (26-7), a avut loc în data de 13 ianuarie pe stadionul Arrowhead din Kansas City (Missouri), pe o temperatură de minus 20 de grade Celsius, în timp ce temperatura resimţită a fost de minus 32 de grade Celisus, din cauza vântului.

Research Medical Center Hospital din Kansas City nu a oferit cifre exacte, dar a precizat într-un comunicat că a tratat zeci de persoane care au suferit degerături în timpul unei perioade de ger extrem care a durat în total unsprezece zile. Douăsprezece persoane – unele dintre ele prezente la meciul din 13 ianuarie – au suferit degerături atât de grave, încât medicii au fost nevoiţi să le amputeze degete de la mâini şi de la picioare.

Spitalul a subliniat, totodată, că urmează să efectueze alte intervenţii chirurgicale în următoarele două până la patru săptămâni,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Începe Tornada Roșie: bugetele multor români sunt afectate, unii chiar intră în datorii

Redacția

Ciolacu spune că s-au strâns 15.000 de semnături pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand, pe care o acuză că a coordonat un grup infracţional

Redacția

Emmanuel Macron a fost învestit preşedinte al Franţei pentru al doilea mandat de cinci ani / El a făcut apel la un ”nou contract social şi ecologic”, o ”renaştere politică” prin care Franţa să fie devină o ”mare putere”

Redacția
Încarcă...