RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Spectacole de teatru pentru copii la Bojdeuca Ion Creangă şi Muzeul Mihail Sadoveanu

Pentru a patra vară la rând, Compania Andirino se intoarce la Bojdeuca ,,Ion Creangă” din Țicău pentru a se reîntâlni cu publicul iubitor de teatru. Astfel încât, în fiecare sâmbătă din luna iunie, de la ora 10.00, timp de o oră, copiii mici și mari se vor bucura de spectacole de teatru interactive.

Sâmbătă, 13 iunie 2020, ora 10.00: „Aventuri cu Păcală”
Sâmbătă, 20 iunie 2020, ora 10.00: „O poveste descâlcită”
Sâmbătă, 27 iunie 2020, ora 10.00: „Din lumea lui Minnie Mouse”

„ E o bucurie să ne reîntâlnim cu publicul nostru la Bojdeuca din Țicău, mai ales că în ultima perioadă cu toții ne-am dorit să ieșim din cotidian. Vom prezenta spectacole originale la fel ca și în anii trecuți, în care personajele clasice de basm se regăsesc alături de personajele preferate ale copiilor din desene și filme animate. Promitem că seria spectacolelor va continua și cel puțin în luna iulie. ”, Andrei Ciobanu, regizor.

În același timp, Compania Andirino începe în acest an și un proiect pilot, denumit Picnic cu teatru la Dumbrava minunată, în grădina Muzeului ,, Mihail Sadoveanu”. Evenimentul se va desfășura în fiecare duminică din lunile iunie și iulie, de la ora 11.00 în grădina Muzeului ,,Mihail Sadoveanu” Iași (Agronomie) și cuprinde piese de teatru pentru copii, show-uri de animație cu personaje din desene animate, ateliere creative, concursuri de comori și multe alte surprize.

  

BZI

Related posts

Tinerii voluntari pășcăneni au oferit o lecție de viață adulților și au curățat Parcul Municipal

Teona Gherasim

40 de intervenții ale pompierilor ieșeni în ultimele 24 de ore

Redacția

Întâlnire cu fiii satului la Miroslovești

Oana Cordoneanu
Încarcă...