NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Petrecere și voie buna la Ziua comunei Lespezi (VIDEO)

Toată suflarea comunei Lespezi a fost ieri în mare sărbătoare, de Sfântul Ilie comunitatea sărbătorind ziua localității. Cu mic, cu mare, oamenii s-au adunat în oborul din localitate pentru a participa la spectacolul, organizat de Primăria și Consiliu Local Lespezi.

 

Ca de fiecare dată, autoritățile au avut grijă să pună la dispoziție tot ce trebuie pentru ca distracția să fie garantată, astfel încât să-i mulțumească pe toți. Dacă prichindeii s-au bucurat de parcul de distracții amplasat în zonă, cei mari au ascultat muzică pe gustul lor alături de familie, la un pahar de bere, suc, la care au adăugat și nelipsiții mici.

Spectacolul a debutat la ora 18:00 cu un moment folcloric susținut de Claudia Martinică, Bianca Martinică, Constantin Bahrin, Cristinel Iordăchioaia, Ștefan Diaconiță, Biatrice Duca. Seara a continuat cu un recital la vioara al dirijorului Marinică Botea, apoi a urcat pe scena interpretul de muzică etno, Mario Buzoianu, urmat de rapperul Doddy.

Evenimentul a fost încheiat de Corina care a făcut un show incendiar, alături de dansatoarele ei. Artista a coborât de pe scenă și a cântat din mijlocul lumii, îmbrățișându-și fanii. 

La finalul serbării, cei prezenți au asistat la un frumos foc de artificii.

{youtube}sot_pt-Rhu0{/youtube}

Advertisements

Related posts

Anul acesta nu se va mai organiza “Bâlciul de la Lespezi”

Iulia Atodiresei

Tradiționalul BÂLCI DE SFÂNTUL ILIE LA LESPEZI (VIDEO)

Teona Gherasim

Grădiniță ultramodernă dată în folosință la Hălăucești. Aproximativ 100 de copii se vor bucura de acest obiectiv

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site