RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Specialiştii KPMG prezintă noutăţile fiscale la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

KPMG România, companie de top în domeniul consultanţei financiare şi fiscale, oferă firmelor ieşene o conferinţă cu participare gratuită, dedicată recentelor modificări aduse cadrului legislativ fiscal din România şi impactului acestora asupra mediului de afaceri. Conferinţa va avea loc la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în data de 12 octombrie 2016.

 

 

  

„Aprobarea Noului Cod Fiscal şi a Noului Cod de procedură fiscală este probabil cel mai important moment din ultimii ani pentru mediul de afaceri din România. Reducerea cotei TVA, noile prevederi privind documentaţia aferentă preţurilor de transfer, reducerea impozitului pe dividende, prevederile referitoare la scutirea de la plata impozitului pe venit pentru persoanelor fizice care lucrează în domeniul cercetării-dezvoltării, introducerea principiului in dubio contra fiscum, sunt doar câteva dintre modificările care pot avea un impact semnificativ asupra activităţii tuturor societăţilor din ţara noastră, precum şi a grupurilor din care acestea fac parte.” (Ionuţ Măstăcăneanu, Senior Manager în cadrul departamentului de Asistenţă Fiscală KPMG, coordonator al departamentului de Asistență Fiscală din Iași).

Conferinţa va fi axată pe prezentarea informaţiilor esenţiale din Noile Coduri, proiectele recente de lege şi pe principalele aspecte care ar putea avea efecte pozitive sau negative asupra afacerilor societăţilor din România. Evenimentul se va desfăşura într-o manieră interactivă fiind încurajată intervenţia participanţilor şi discuţiile libere.

Conferinţa se adresează, în principal, persoanelor cu atribuţii de conducere din cadrul societăţilor, cum ar fi CFO, CEO, Financial/Accounting Managers.

Participarea la acest eveniment interactiv este gratuită, dar condiţionată de înregistrarea prealabilă. Doritorii sunt îndemnaţi să se înscrie din timp întrucât, pentru a păstra caracterul interactiv, locurile sunt limitate.

„Ţinând cont de presiunea tot mai mare a inspecţiilor fiscale, devine stringentă nevoia de a înţelege modificările aduse de noutățile fiscale, astfel încât aplicarea corectă a prevederilor să fie efectuată cu un impact redus asupra activităţii societăţilor. Ca la fiecare eveniment de acest fel organizat la Camera de Comerţ, încurajăm şi de această dată participanţii să se înscrie din timp şi, la momentul confirmării participării, să ridice propriile întrebări, probleme sau speţe concrete la care să primească un răspuns din partea celor 4 specialişti de marcă ai KPMG care vor conferenţia.” (Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, gazda evenimentului)

Mai multe detalii despre eveniment, agendă şi confirmarea participării: www.cciasi.ro.  

Related posts

Comisia de analiză a activității din piețele locale intră în posesia materialelor solicitate!

Marius Parteni

EXCLUSIVITATE: Răzvan Grecu prezintă în această seară la “De vorbă cu strada” documente ce îl fac pe Dumitru Pantazi să-și piardă mandatul de primar!

Redacția

Noi corecții pe un proiect ce vizează construcția unei grădinițe și modernizarea unei săli de sport

Marius Parteni
Încarcă...